Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 27. Februar 2012
Beruf: Catfish angler
iar dupa lasatul noptii totul a devenit de vis pentru vreo 2 ore. Au fost in total minim 15 atacuri de somn, cate unul mare de persoana ne-agatat corespunzator si care s-a dezgatat dupa vreo 2 secunde iar la final au iesit doar 3 micuti la pozat
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Asta cu luna plina e ..''legenda''..cati salai am prins eu pe luna plina..
Frumos tare baieti! Bravo!Mi-ati facut o pofta ....Dar mai este un pic pana la deschidere ! Mai ales ca maine imi vine in "vizita" un Legend Elite Salmon de 8'6" pana in 2 oz . Daca imi place face o halta lunga sper la mine!![]()
Frumos tare baieti! Bravo!Mi-ati facut o pofta ....Dar mai este un pic pana la deschidere ! Mai ales ca maine imi vine in "vizita" un Legend Elite Salmon de 8'6" pana in 2 oz . Daca imi place face o halta lunga sper la mine!![]()
merci Zamfi, pana la urma a fost bine chiar daca inceputul a fost exagerat de prost ... ne-au salvat ultimele doua ore de pescuit.
sa inteleg ca daca iti pica bine in mana Elite-ul ia locul clasicei tale de somn?
Cei care au culori frumoase sunt pastravi fario. Cei argintii cu puncte negre sunt somoni. Au fost numai doi. Pastravii curcubeu nu au fost fotografiati.
A fost frumos dar nu regret ca m-am intors la caldura.![]()