Felicitari Bogdan, frumos exemplar!
Mane, nemtii au liber 4 zile de Pastele catolic, asa ca...
Ieri a fost o zi excelenta, 15°C fara vant, cu soare, astfel ca am profitat de ocazie si am iesit ptr prima data cu Thomas la un clonking

nu pe rau, ci pe un lac mare si adanc, ce are legatura cu Rinul.
Am batut apa vre-o ora fara rezultate, si candva i-am gasit. Foarte multi somni pe o groapa de peste 25m au reactionat excelent, urcand pina la 4 m sub barca. Singura trasatura ce am avuto a fost exact cind vorbeam la telefoane... Thomas a fost sunat, eu am avu 2 apeluri pierdute de la parinti, somni nu s-au mai vazut pe ecran, asa ca am telefonat

si ca facut, atunci urca unul frumos sageata la momeala, sta vreo 3 secunde si apuc sa-i spun lui Thomas ca asta va musca. Thomas pune mana pe fir, undeva intre 2 inele, si in acel moment lanseta isi modifica pozitia in verticala, cu varful in apa

cu telefonul la ureche, ma intind si apuc lanseta, o intorc la pozitia de contrat, si dau in gol...
Dupa 2 minute ne-am calmat si am inceput sa facem haz de necaz de situatie, astfel ca ne-am distrat pe seama noastra pina am plecat acasa.
Apa 9,4° - 9,8° C (s-a incalzit de la soare la suprafata), somnii au reactionat excelent acolo unde i-am gasit adunati.
Daca aveti ocazia, nu asteptati pina dupa prohibitie ca sa iesiti la clonking, ci incercati si acuma, merita!