Am iesi si duminica la un peste. De data asta am fost in 3 avand-ul ca musafir si pe colegul de forum Adi. Sperantele erau mai degraba directionate catre avat dar avand in vedere perioada mai nasoala, apele mari prin toata zona si faptul ca parca temperaturile au inceput sa urce usor usor am zis ca poate vine si vreun mustacios la pozat.
Cand abea se lumina deja pescuiam in primul dintre locuri. Nu a fost cine stie ce activitate pe acolo dar dupa ceva ciupituri destul de firave Adi reuseste sa sparga gheata:
… ciudata captura as putea spune. Prin locul respectiv chiar daca nu pescuim foarte des pana in urma cu vreo luna stiam de salau doar din povesti … si acum, in 3 iesiri au iesit 2 deja
Gheata a fost sparta si lista de capturi o mareste tot Adi … de data asta cu un mic mustacios ce iese si el rapid la o poza.
Urmeaza apoi episodul numarul 4 din povestea somnilor ratati. Scenariu clasic, un Shiver de 9 saltat usor in aproierea substratului de data asta cu combo-ul de avat, lovitura venita pe cadere si incepe drilul. Somnul a ajuns la picioare in doar cateva secunde fiind ajutat de curent (lansam in susul curentului si veneam cu naluca la vale) dar acolo a inceput sa faca iarasi figuri si ceea ce initial parea o chestie destul de mica s-a dovedit a nu fi chiar atat de mic … inca vreo 2 minute de dril fara a putea sa il vedem, pleaca la vale pe curent fara posibilitatea de a il intoarce, fortez putin peste ce poate echipamentul si iarasi cedeaza ceva … de data asta tripla s-a indreptat. Huh … deci somnul cu numarul 4 reuseste sa scape iarasi de poza.
A urmat un episod mai putin placut … un episod in care ne-am luat o frumoasa amenda pescuind prea aproape de un dig (din fericire am reusit sa convingem controlorii ca amenda sa o iau doar eu cu Mane), chestie care ne-a facut sa ne mutam in alt loc ceva mai la vale pe acelasi canal dat fiind faptul ca Po-ul este praf.
In cel de-al doilea loc am gasit o apa murdara, plina de impuritati si sperantele la ava tau scazut drastic crescand insa sperantele la somn. Dar de pe aici nu sunt prea multe de povestit, au fost mai multe atacuri de avat in mod special pe lanseta mea si a lui Adi (Mane a insistat pe gume) in urma carora cu greu au iesit doar doua capturi … unul ceva ami frumos:
Si unul mai micut:
Putin cam morti de oboseala datorita orelor putine dormite peste noapte (undeva in jur de 5 ore impartit la 3 persoane

) aproape de 1 jumate am decis ca ar fi cazul sa incheiem partida …
Imi pare rau Adi ca nu a iesit pentru tine nici un avat dar cu siguranta se vor mai ivi ocazii si te mai asteptam pe aici
ps: data viitoare sunt convins ca va fi mai OK … pana atunci poate isi intra apele in normal …