nereusind sa ma impac cu gandul ca avatii aia erau de negasit dupa mai bine de 12 ore de pescuit am decis aseara sa bag o iesire mai scurta cu destinatia clara: avatul.
Ne spui ceva de montura, la ce a vrut sa pape si cand?mersi![]()
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Trif Florin« (30. Juni 2015, 00:30)
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Informer, vreo poza mormolocoasa cu zona unde ai pescuit? Sau nu merita sa o vizitam la vara?
Breeeeeeeeeeee , pune si eliberarea !!!!![]()
![]()
Breeeeeeeeeeee , pune si eliberarea !!!!![]()
![]()
Nu l-am eliberat... l-am vandut la un restaurant care tinea o nunta....
Voi cei activi aici, nimica? Chiar nu ati invatat sa prindeti somni la clonc?![]()
Pai, daca secretele sunt in sectiunea privata !Aici, mai invatam si noi cum e sa fii un bun pescar, ce mai face Politia de frontiera, despre barci, motoare, etc....
![]()
![]()
Sa prindem inca nu, sa vedem cum se prinde da. A si am mai invatat ca sportu asta fara sonar e anost, frustrant si plictisitor precum si ca uneori "copia" bate originalul in materie de cloncuri . Pe scurt, in trei zile de clonk dedicat (prima iesire de felul asta de altfel in 5 ani de cand am clonkuri), n-am avut nici o prezentare (a se citi trasatura). Cu toate astea, in acelasi timp, partenerul de pescuit cu clonk hand made dupa unu de-al meu care i-a servit drept model de altfel, a avut 4 prezentari in urma carora s-a ales cu un somnic la vreo 3 kile.Voi cei activi aici, nimica? Chiar nu ati invatat sa prindeti somni la clonc?![]()
Sa prindem inca nu, sa vedem cum se prinde da. A si am mai invatat ca sportu asta fara sonar e anost, frustrant si plictisitor precum si ca uneori "copia" bate originalul in materie de cloncuri .
"Concentrata" postarea asta....
Io n-as putea da la clonc fara sonar, cu toate ca stiu ca sarbii fac asta de multi ani... da` daca faci ceva si nu vezi imediat ce efect practic are, ii tot pescuitu` "banal" dinainte... ca sa nu zic de potentialele agataturi....
Cat priveste copia care bate originalu`, poate dezvolti la "Altele decat rod building".
![]()