Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Ce nu integ eu, de ce unii cred ca altii se prefac ca elibereaza un peste? De ce nu putem sa-i credem si sa nu o interpretam ca o minciuna, inselatorie ?
Nu inteleg nici motivul ce l-ar avea cineva care retine un peste sa zica ca l-a eliberat, daca nu o face!?
Pescuiește legal, și NU bracona! C&R, un alt mod de a "savura" peștele...
salut.Sincer,da sincer de tot, recunosc ca eu mancam unu din toti macar sa vad daca este asa rau la gust cum vorbeste toata lumea
... in primul rand aici e in discutie doar un singur peste dintre toti pestii prinsi care a fost eliberat, si unde eliberarea a fost filmata. Nu cred ca e cazul sa intram in amanunte de ce acesta a fost asa si nu a fost altfel.
In al 2-lea rand, si aici iarasi nu inteleg... de ce trebuie sa sacrificam un astfel de exemplar ca sa ne lamurim ca altii spun adevarul si un somn la aceasta marime nu este un deliciu? Si aici am putea intra in "X" amanunte sa ne lamurim de aceasta, fara sa muscam din el.
Pescuiește legal, și NU bracona! C&R, un alt mod de a "savura" peștele...
@Octavian Cred ca cel putin 99,99% dintre cei ce citesc topicul au inteles.Puteai sa legi barca lu' Larry si cu atza dentara ca tot se gaseau unii.... Inca odata, ma bucur de echipa voastra: "Larry,Cristi,Octavian"
Felicitari! Pt peste, pt eliberare, si in mod special pt muzica de pe fundal . Sincer nu ma asteptam sa mearga atat de bine somnul cu Soad. In alta ordine de idei, nu cred ca trebuie sa se justifice nimeni i fata nimanui...oricum noi romanii avem "marele" dar de a crede ca ce am face noi fac si altii.
Inca odata Felicitari! La mai multi si la mai mari!
Bravo domnilor !!! Frumosi pesti, mai frumoase eliberarile, mai sunt sperante sa vedem pesti mari tot mai des, incep sa se schimbe mentalitatile primitive cu bagatul tuturor pestilor in sac. Daca vom fi tot mai multi care sa eliberam pestii incet incet acest exemplu va fi urmat de tot mai multa lume. Inca odata felicitari celor trei muschetari de la Galati, Larry, Cristi, Octavian ( sau poate mai bine va spun trupa de soc ) am speranta ca in curand vom vedea si mult asteptatul somn de 3m prins in Romania!
Inca odata felicitari celor trei muschetari de la Galati, Larry, Cristi, Octavian ( sau poate mai bine va spun trupa de soc ) am speranta ca in curand vom vedea si mult asteptatul somn de 3m prins in Romania!
Urmează dar necesită pregătiri minuţioase multă muncă şi iscusinţă.
Taffi-Tackle Unlimited Spin 2,60m 100-300g aşteaptă să demonstreze ce poate.
Prefer să fiu urât pentru ceea ce sunt decât să fiu iubit pentru ceea ce nu sunt.
cand pui ceva pe un forum poti primii si laude dar si critici...jos falaria pt eliberare si scuze ca n-am avut incredere de la inceput. in prima filmare cand i-ai dat drumul de la coada s-a miscat si sfoara care era legata de barca.inca o data scuze.Pentru Dunare eliberarea unui asa somn este aur curat....