Va salut,
Dupa o pauza pe forum, cauzata de vreme buna si multe partide de pescuit - revin..
In ultima vreme, am inceput sa bat Muresul destul de des, la feeder.. si de fiecare data intalnesc cocalari nehaliti care dau si ei la grebla.. m-am saturat de ei pana peste cap, mi-e pur si simplu SILA cand vad ca vine neam prost ala cu tripla si scoate din apa o batca cat palma prinsa de burta si baga in straita..
Drept pentru care am cautat pe net zilele trecute adresa Jandarmeriei arad, I-am intrebat direct - imipot da un nr de tel ca sa ii anunt de fiecare data cand ii vad pe aia la grebla intre poduri la Micalaca? I-am mai intrebat daca ii ajut sau doar ii incurc cu problemele astea "efemere" gen braconaj piscicol pe mures.. Ca sa nu sun degeaba , poate au alte chestii ami importante.. si astazi am fost surprins sa primesc si raspuns
Mi-or dat nr de tel si m-or indrumat ca pot sa anunt orice astfel de fapta si la 112.. hmmm.. sa speram ca e pe bune..
Oricum raspunsul a venit frumos, official, cu nr de inregistrare, stampila si semnatura d-lui Colonel

Ramane sa vedem rezultatul..