Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Ce culori noi de la Thrill ati incercat , pe care ati avut ceva miscare ? Pe SGH am prins binisor , oricum campionul tot RBL ramane , as mai incerca si SFF , imi pare interesant
Buna,Mi-am adus aminte ca mi-am cumparat anul trecut un popper si nu prea reusesc sa-l folosesc mai ales ca pe tija din spate are o paleta ca la rotativa si nu prea nimeresc sa-l fac sa se miste cum trebuie.Am incercat fel de fel de recuperari practica am facut-o pe o balta la stiuca.Spuneti-mi si mie cum as putea sa-l folosesc ,cum trebuie recuperat si mai ales daca il pot folosi la vara si la somn /salau pe timp de noapte.
![]()
Spuneti-mi si mie cum as putea sa-l folosesc
........exclusvara si la somn /salau pe timp de noapte.
, maxim de adrenalina , tot atacul se petrece la vedere ,
Plus ca depinde foarte mult si de popperul folosit.Spuneti-mi si mie cum as putea sa-l folosesc
........exclusvara si la somn /salau pe timp de noapte..
Da , foarte spectaculos , insa , acolo nu se folosesc poppere , sunt mai mult niste stick bait -uri , am vazut si ceva asemanator Thrillu-lui , nici miscarea nu e de pompaj , e o recuperare rapida , exact in pelicula , merge bine tipul asta de recuperare pe ape foarte repezi , eu am prins asa pe baraje , cu linguri Kastmaster . Asta imi place mie la pescuitul avatului , diversitatea de naluci , metode de recuperare , viteze de recuperare , adancimi de recuperare .....tot timpul trebuie sa schimbi ceva ., maxim de adrenalina , tot atacul se petrece la vedere ,
,,,,imagini care fac mai mult ca 1000 de cuvinte![]()
....corect !! acoloacolo nu se folosesc poppere