Sie sind nicht angemeldet.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

cristiGalati

Fortgeschrittener

Registrierungsdatum: 7. Januar 2014

Beruf: Inginer

• Nachricht senden

141

Donnerstag, 6. März 2014, 12:37

salut Dorin
ceva vesti din Delta?
Multumesc

Forgo Dorin

Schüler

• »Forgo Dorin« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 15. September 2012

Beruf: Administrator pensiune.

• Nachricht senden

142

Donnerstag, 6. März 2014, 14:42

Salut Cristi.
Ieri a fost mai frumos aici in Delta,am fost iarasi la pescuit am prins destul de bine,o sa incerc sa postez ceva poze.
Amestecul pentru bombita este foarte simplu,5apa,3 cani malai,amesteci malaiul cind fierbe apa dupa care il lasi sa fiarba 10min.
Amesteci mamaliga cu TTX merge cam 4-500gr.,adaugi 200-300gr. praf de srot si ai terminat treaba,pastrezi ceva TTX in cazul in care se inmoaie amestecul. :prieteni:

cristiGalati

Fortgeschrittener

• Nachricht senden

143

Donnerstag, 6. März 2014, 14:57

multumim!
ne poti spune si ceva despre apa in care i-ai prins? groapa, prag sau la intinsura?
sa auzim numai de bine!

Forgo Dorin

Schüler

• Nachricht senden

144

Donnerstag, 6. März 2014, 18:01

Salut Cristy.
Prietenii stiu ca nu sint prea secretos,primii crapt primavara ii prind pe Dunarea veche la noi,pe praguril;e de 6-9m,daca se incalzeste apa intra in migratie pe pragul de 3-4 m. :pescuit:

cristiGalati

Fortgeschrittener

• Nachricht senden

145

Freitag, 7. März 2014, 14:09

Multumim Dorin!
voiam sa ies si eu la Dunare Weekendul asta dar se pare ca trebuie sa mai astept ca nu prea tine vremea cu noi!
Abia astept sa incep sezonul la Dunare ca am fost pe la balti dar inima mea este tot la Dunare!

Registrierungsdatum: 27. Februar 2013

• Nachricht senden

146

Samstag, 15. März 2014, 20:07

Dorine pe la tine cum sta treaba ?

Registrierungsdatum: 13. Juli 2013

• Nachricht senden

147

Montag, 14. Juli 2014, 23:58

Salut,
Imi poate recomanda cineva o pensiune in delta, unde as putea pescui la somn in conditii optime?

P.S. Sunt student, deci as prefera ceva low cost daca se poate

landshut

Schüler

Registrierungsdatum: 19. Juni 2012

• Nachricht senden

148

Freitag, 8. August 2014, 13:37

salut. pe data de 20-21 august as dori sa merg pentru cateva zile in Delta....mai exact in zona Murighiol/Mahmudia....cine ma poate intruma catre un loc in care se poate pescui la somn? :pescuit: As vrea undeva unde sa pot sta cu cortul.Va multumesc anticipat!!

landshut

Schüler

• Nachricht senden

149

Freitag, 8. August 2014, 23:13

Imi cer mii de scuze. Dupa o cautare mai amanuntita mi-am schimbat destinatia. As vrea sa merg la Mila 23. Cine ma poate ajuta cu niste detalii. Transport , locuri de cort.....multumesc. :noroc:

150

Samstag, 9. August 2014, 03:36

Salut, acum m-am intors eu de acolo...Dunarea creste puternic, tulbure...si buruiana de pe lacuri vine pe Dunarea veche de la Mila 23.Caras, se prindea, crap ...si el ...dar cu toane si sa stii sa-l cauti, prag si cioate, si somn ...doar mic...si cel mai bine la rama neagra si scoica. Pestele e tot in canale si lacuri. Pe Dunare e destul nasol....o sa fie o pauza de vreo 1-2 saptamani. Transport, cazare...cauta-l pe Dorin, pensiune sau loc de cort pazit, dus apa calda, congelator ...mancare buna...si sfaturi de locuri de pescuit...Fir intins...dar parerea mea e mai asteapta putin.

Forgo Dorin

Schüler

• Nachricht senden

151

Samstag, 9. August 2014, 10:07

Intradevar perioada aceasta este cam urita pentru noi pescarii,apa creste este tulbure(foarte rar se tulbura Dunarea Veche).
Singura solutie este spinningul la stiuca pe lacuri,eu mai prind ceva ciortani dimineata pe Dunare.

landshut

Schüler

• Nachricht senden

152

Samstag, 9. August 2014, 10:45

Din pacate nu pot sa vin altadata in Delta pentru ca nu imi permite concediul.\\In perioada aceea dispun de concediu. Acum cum o fi norocul.

Forgo Dorin

Schüler

• Nachricht senden

153

Samstag, 9. August 2014, 12:36

Din pacate nu pot sa vin altadata in Delta pentru ca nu imi permite concediul.\\In perioada aceea dispun de concediu. Acum cum o fi norocul.

Acum sa nu crezi ca nu se prinde nimic,in anumite zone nu curge iarba ,momesti un loc de crap si asta e,stiuca merge chiar si ceva somotei poti prinde la clonc,daca insisti sigur vei prinde peste. :welcome:

landshut

Schüler

• Nachricht senden

154

Montag, 11. August 2014, 19:49

AMR 10 ... si o sa fiu pentru a treia oara in Delta..... :pescuit: :pescuit:

zulu

Anfänger

Registrierungsdatum: 1. September 2012

• Nachricht senden

155

Mittwoch, 13. August 2014, 07:59

AMR 10 ... si o sa fiu pentru a treia oara in Delta..... :pescuit: :pescuit:

Salut,

Si eu o sa fiu in perioada aia pe Dunarea Veche . N-avem ce face , trebuie sa ne adaptam la conditiile actuale , Sunt sigur ca daca vom insista vom avea rezultate .

Problema pentru tine , daca vrei sa stai la cort , este faptul ca s-ar putea sa nu fie maluri unde sa poti campa pe cota asta . Dorin iti poate spune mai bine daca sunt sau nu . Eu am fost in iulie in zona si se putea campa in cateva locuri , insa cota la Tulcea era 150 .... acum avem 251 si este in crestere .

Daca ai barca si te poti misca dupa bunul plac , poti campa in curtea lui Dorin si de acolo sa pleci in fiecare zi catre locurile de pescuit .

In rest , fire zbuciumate iti doresc . :pescuit:

Marius

• Nachricht senden

156

Montag, 18. August 2014, 10:47

Salut,

Eu m-am intors ieri din zona Mahmudia, insa m-am plimbat si pe Dunarea Veche. Daca ai barca gasesti multe locuri de campare. Apa era in crestere, cam 10 cm pe zi. Nu prea am avut succesul dorit, am prins mai mult crap decat somn. O sa revin mai tarziu cu poze

zulu

Anfänger

• Nachricht senden

157

Montag, 18. August 2014, 12:26

Salut,

Eu m-am intors ieri din zona Mahmudia, insa m-am plimbat si pe Dunarea Veche. Daca ai barca gasesti multe locuri de campare. Apa era in crestere, cam 10 cm pe zi. Nu prea am avut succesul dorit, am prins mai mult crap decat somn. O sa revin mai tarziu cu poze

Salut ,
Pe Dunarea Veche ai pescuit ? Curgea iarba ? Erau pescari?
Merci ,
Marius

• Nachricht senden

158

Montag, 18. August 2014, 12:29

Nu am pescuit pe Dunarea Veche, dar pescari erau gramada. Pe Dunarea Veche era mai curata apa si fara gunoaie, in rest pluteau copaci, peturi, etc.

zulu

Anfänger

• Nachricht senden

159

Dienstag, 19. August 2014, 10:40

Nu am pescuit pe Dunarea Veche, dar pescari erau gramada. Pe Dunarea Veche era mai curata apa si fara gunoaie, in rest pluteau copaci, peturi, etc.

Salutare ,
Din pacate vad ca iar vine apa mare din amonte . Avem crestere de 79 cm la Gruia , 51 Cetate .
In situatia actuala pescuitul va fi foarte dificil .
Ma gandesc totusi ca ar trebui ca pestele sa se fi obisnuit cu fluctuatiile de nivel si sa inceapa sa manance si asa .
Vineri voi ajunge in Delta si voi decide incotro o voi apuca .
Marius :pescuit:

landshut

Schüler

• Nachricht senden

160

Dienstag, 19. August 2014, 22:59

Inca o zi si voi ajunge in Delta. O sa fiu in zona Mahmudia. Sper sa fie bine. :pescuit: