Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Voblere goldy a folosit careva la somn .Imi place cum arata chalanger ca dimensiune si culoare.
As dori sa cunosc si eu aceea persoana care merge si prinde oricand, oriunde![]()
Mie mi s-au parut destul de strong inelele si ancorele ,nu stiu materialul din care sunt facute daca rezista.
@kzoli
Unde ai fost omule ,ca ti-am simtit lipsa o luuuunga perioada![]()
Arma fatala la spinning (pentru un pescar inzestrat cu scule,pasiune,mijloc de deplasare) este TIMPUL LIBER!![]()
Voblere goldy a folosit careva la somn .Imi place cum arata chalanger ca dimensiune si culoare.
YO - Zuri Cristal Vibe varianta de 9 cm.chiar nu a incercat nimeni.?
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 27. Februar 2012
Beruf: Catfish angler
E ceva intre un vibe mare si bun si un floating mare si articulat si bun. In functie de unde vaneaza- Atentie mare la shadurile mari lestate corespunzator-