Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 27. Februar 2012
Beruf: Catfish angler
Poate cu atita insistenta ar fi prins si in alte zile.Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 17. April 2012
Beruf: constructii
Dar nu numa ca au decimat-o aproape ca au suprimat-o si prin metode parcticate din mos, stramos, curent, dinamita, var, halau, prostovol setca, napatca, etc . Ma bucur ca am ocazia sa pescuiesc pe ape unde chiar mai este peste.
Aici am probleme doar, din cate am observat, cand apa creste, sau cand timpul e in schimbare
Si in urma cu 3-4 zile a fost luna plina. Avem ceva noutati?
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
.
Cred ca are MARE importanta temperatura apei....Fazele Lunii...un subiect controversat, pe care il urmaresc de vreo 2 ani...cred ca weekend-u acesta o sa vedem ceva capturi de somn...(deja sau vazut ceva rezultate prin italia la pescari nemti si italieni)
, mai asteapta baietii
Registrierungsdatum: 27. Februar 2012
Beruf: Catfish angler
Se poate sa fie apele mari in FR ca si in Ro, de fapt si prohibitie in FR-habar n-amIn Franta nu stii daca si-a dat drumul sau nu pentru ca e prohibitie la rapitor pana pe 1 mai. Iar apele sunt toate foarte mari, chiar si rampele de pus barca la apa sunt sub apa.![]()
, dar tudor, eu am citit pe un forum din FR "Ca mord en mars 2015" si 2 baieti tocmai au avut ceva rezultate..
.Merci d'avance