,
azi dimineata am bagat si eu una scurta, pe la 10 trebuia sa ajung acasa cu ceva treburi. Pestele tinta, salaul, iar dupa ce se lumina, avatul.
Am ajuns la 5:30 afara si decid sa dau cu "galben de Gigi". Dupa vreo 10 lanseuri, schimb pe "orange-rosu de Gigi", si la al 3-lea lanseu imi da! Abia pot sa-l tin, se duce in curent, ia fir...auuu, numa somn sa nu fie! Dupa vreo 4 minute reusesc sa-l aduc in mal, si aproape de picioarele mele se salta din apa..."BUUUAAAHHH, ce stiucana!" Pfuu, deja am simtit bucuria lui Gigi la vederea pozelor, si in momentul urmator imi aduc aminte ca de fapt dau la salau, cu fluo de 0,34 mm. Fortez in graba , se mai salta odata, o aduc pe spate cu gura deschisa si vad ca vobleru' era complet inghitit. Ma intind spre ea, se rasuceste de vreo 2-3 ori si dusa a fost... mi-a taiat!

Putin cam disperat, il sun pe Gigi si mai comnd repede inca 6 bucati: 2x "galben de Gigi", 2x "orange-rosu de Gigi" si 2x "natur de Gigi", de parca comanda respectiva mi-ar intoarce stiuca la pozat
Asta-i locu' cu pricina:

Dupa telefonatu' cu Gigi pun struna, ca nah, pierzi-pierzi stiuca, da nu-i pacat sa plece cu ancorle in gat?
In fine, mai dau, mai schimb, mai incerc Belly Dogu', mai mut locu', si in final iasa asta, care nu stiu exact cit o avut, am dezgatato repede si am alungato, ca eram ud leoarca de la ploie si ma grabeam sa ajung pe acasa: