Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Frumasa stiuca si un loc bun,avand in vedere ca a fost prima data cand ai participat,felicitari!!Paste fericit!!

La noi e prohibitie si in plus am si niste probleme in perioada imediat urmatoare

superbe dihaniile ... ma inebuniti cu stiucanele voastre
...
...si Belly Dogu' se odihneste acuma undeva pe fundul baltii.
Iti dai seama cum ne-o mers noua, la ceilalti pe balta... Bruno, Adi (cumnatul meu), Cata si mie. Am fost total si complet demoralizati, dupa ce am incercat tot posibilul cu toate nalucile si NU am reusit decit sa scapam 3 stiuci langa barca.
Gigi cu prietenul sau Adi au reusit sa scoata la poze nu mai putin de 14 stiuci!![]()
![]()
![]()
Cu oarecare parere de rau, Gigi, ca un domn ce este, mi-a oferit si mie imprumut un Belly Dog, ultimul din trusa lui, sa pot drillui si eu macar o stiuca. Binenteles cu rugamintea de nu-l pierde! Nu cred ca vreti sa stiti cum s-a intamplat, dar nenorocirea a venit...si Belly Dogu' se odihneste acuma undeva pe fundul baltii.
Mii de scuze Gigi si promit ca vei primi altul in schimb.![]()
. Acum lasand gluma la o parte, sunt zile si zile plus ca asa cum spunea Suli, voi erati pentru prima data pe balta respectiva, nu stiati ce preferinte au dintoasele de pe acolo sau ce locuri prefera ... si nici nu ati avut BellyDog 
. Am aruncat rapid un ochi pe ebay-ul nemtesc si pe acolo am vazut niste chestii de la Daiwa-Cormoran care se numesc BellyDog, deci in cel mai rau caz dupa ce te intorci acasa iti rascumperi eroarea.[…]
Anem ,a inceput recoltatul avatilor??![]()
Nu am stiut ca ati fost si voi Zoran.Oricum daca-l rugai pe Gigi cu o bere...iti arata cum sa recuperezi belly
Sau daca dadeai un telefon. ..Oricum va invidiez! Sincer! Si va doresc sa va simtiti bine impreuna.
...................
Cu oarecare parere de rau, Gigi, ca un domn ce este, mi-a oferit si mie imprumut un Belly Dog, ultimul din trusa lui, sa pot drillui si eu macar o stiuca. Binenteles cu rugamintea de nu-l pierde! Nu cred ca vreti sa stiti cum s-a intamplat, dar nenorocirea a venit...si Belly Dogu' se odihneste acuma undeva pe fundul baltii.
Mii de scuze Gigi si promit ca vei primi altul in schimb.![]()
Ioi...repede ,caut un jig fudo lestat pe 3.5 gr...si ii zic lui Adi ca asta va fi guma zilei..Dau de vreo 2 ori,nimic...cam pe la a treia ,patra lansare poc..un ciocan cu plecare de lanseta,intzep direct in frina...face un colac de apa de vreun metru in diametru si se duce...cu coada de la kopyto cu tot..
Nu m-am enervat...mai aveam unul...galben cu verde..il pun si pe ala...Daca am noroc apuca seara..Schimbam pozitia la barca..Arunc kopyto linga trestie..poc..intzep...frina...dril obisnuit si scot una de vreo 3 kile..No bun...guma cam strofocata ,da' rezista..Arunc din nou linga alte trestii...poc...intzep,de data asta in gol..Scot afara ,guma aparent intreaga..uffff...Lansez din nou luuuung....guma zboara.......mai putin coada ei care cade la doi metri in fata barcii
Adi intreaba sec..''--ti-o taiat?""
''Ihi''...si caut prin trusa vreo gaselnitza ,ceva..Adi trosneste si el una din aia crocodil,numa' ca in dril se dezgata..Apoi imi ofera un relax clonay si mai prind si cu ala una,da mica...Pe belly dog pauza totala..Dupa ce am iesit si am mancat si ne-o facut cinste Zoran cu un tuborg
am intrat din nou.Vreo 2 ceasuri bune am facut apa taitei,ca nu mai vroia la nimic..Apoi lui Adi io venit ideea sa se joace cu belly dogul...daca barca era mai mare sigur ma culcam..Adi avea prinse 5 stiuci si io 2..nu sant ciudos din fire,si in plus eram foarte obosit..sI odata il vad pe Adi al meu ca intzeapa scurt...wow...mi-a dat...se opreste din mulinat..recupereaza din nou si brusc il loveste a douaoara,cu furie..A urmat un dril pa cinste,cu final imortalizat si foto si video..No,asta parca ma mai trezit ,pun si io belly dogul,si da-i si mulineaza incet...incet...........incet......dupa cum zice Adi ca io dat lui..Si iaca ca n-a fost intimplare..pina seara am avut un scor de 7 la 7 plus inca vreo 2-3 rateuri de caciula..Deacuma nu mai plec fara rezerve seriaose la gume la mine..Si apropo..seara n-a mai vrut nicuna la gume...zici ca erau ciumate..
Apoi am vazut intr-o zi un clip cu o enormitate luata pe Vladi la belly al meu! Intre timp vorbisem si cu Gigi care-mi spune cum recupereaza ei voblerul ,cum se mai "atarna" de o planta si apoi ... Cu impresiile proaspete ma duc pe Radesti! Adica de ce pe Vladi se poate si pe radesti nu? Ce daca e mai mici? Poate e mai ale dreaqului!
Dau cum m-a invatat Gigi (saru'mana
) si la mine nimic ...Intre timp am aflat ca au mai incercat si altii la belly pe radesti si ...nimic! Apoi ma pun in ...partea dorsala a corpului si lansez plictisit . Nu incet! Foarte incet! Sa va spun ca am avut lovitura la cca 5(cinci) secunde de la recuperare ? In conditiile in care il scufundam pe baiat cam 0,6 m... Si de atunci stiu! Pentru Radesti!Apropo ...5 s nu este limita maxima de atac...
Sau nu a vrut ? Si mai sunt gumele alea interesante K-Don de 10 cm .Sau serpisorii de la Man's si mai ales anghilele de la Savage Gear ...