Asta cu TN-ul de 70 am auzit la mai multi pescari ,personal am pescuit cu TN60 si am prins..totusi mai putin decat la alte rattlinguri lipless.. Din cate stiu rezultate mai bune la avat a avut TN50...
Personal cred ca si 60 si 70 sunt foarte (prea) zgomotoase... dar in general sunt adeptul dicretiei... Abia astept RNR silent

Binenteles prins si cu bazaitoare silent..mai ales cand e apa foarte limpede... si parca nu mai e nevoie de zgomot
Nici obletele nu are bile in burta..poate si de-aia iubeste avatul atat de mult Thrillu'
Nu stiu cum se face, am pescuit si eu ceva timp cu un TN70 dar nu am reusit sa am nici macar un atac cu el … pana la urma l-am aruncat in apa alaturi de vreo alte 20 de naluci
TN-ul e marea dezamagire si pentru mine. Il am de vreo 3 ani , e un TN 60 culoare argintiu cu albastru adica al treilea din dreapta de pe primul rind din poza de grup de aici
Rattlinu’ universal… | WSBTEAM - Pescuit la rapitori . Il luasem initial tot pentru avat (motiv pentru care am si ales acea culoare) dar , cum eu nu pun eticheta pe vobler cu textul "doar avat va rog"

l-am pescuit in fel si chip dupa ce intra (indiferent ca-i avat, salau, somn , stiuca, biban , clean sau ce-o mai fi).
Dupa un prim an in care n-am avut rezultate l-am cam lasat pe tusa in anul doi pentru ca in ianuarie anu trecut sa vad articolul din linkul de mai sus . Dupa ce l-am citit si-am memorat felurile de recuperare si jucare descrise , dupa ce m-am asigurat ca-l pescui cu o mulineta care sa aduca aceeasi canitate de fir/tura de manivela cu o mulineta din una dintre poze de acol ( pe care am putut-o identifica

) am luat-voblerul din nou la teste intregul sezon 2013. In variate momente , variate locuri si ape, variate conditi termo-climatice reusind sa obtin marea performanta de zero atacuri la finalul sezonului 2013 (in multe situatii am prins cu alte ratlinguri insa nu si cu asta

) .
In disperare de cauza, prin amabilitatea unui coleg de forum caruia ii multumesc si cu aceasta ocazie, i-am schimbat lookul (acum fiind similar celui din mijloc de pe rindul de sus din poza de grup din link

). Urmeaza astfel ultima sansa pe care i-o acord TN-ului pe parcursul sezonului 2014.

Daca nici asa nu vrea , probabil va ajunge la cineva care sa-l styie folosi la capacitate ca de mine clar nu e