Salut prieteni.
@ Anem Bravo pentru avati, astept cu nerabdare sa incerc si eu impreuna cu tine locul asta nou
Am fost si eu de ieri pana azi de dimineata la un pescuit impreuna cu fratele meu si un prieten al nostru care era la a doua partida de pescuit din viata lui(prima facuta cu ceva ani in urma).O partida foarte obositoare, in trei am reusit sa prindem doar 6 carasi pe care sa ii folosim ca momeala in vreo trei ore de pescuit

, am reusit performanta sa rup doua varfuri la feeder

pentru carasii astia.Ajunsi pe canal decid sa imi plasez toate lansetele cu metoda tensionata, la distante diferite de malul opus.Totul ok pana pe la 22:30 cand apare vaporul

.Canalul asta este navigabil si nu se stie niciodata cand trec vapoarele(Tot timpul stau cu foarfeca pregatita sa tai firul la lansete in caz ca vapoarele mi le agata, daca nu as face asa mi-ar trage lanseta in apa in caz ca imi agata cumva firul)Cum ziceam apare vaporul deci scoatem toate lansetele din apa si dupa trecera navei incepem din nou pozitionarea monturilor

lucru destul de obositor pe timp de noapte, insa de data asta numai trei cu metoda tensionata, restul le-am dat la fund si la pluta os.
Au iesit doar doi somni, unul prins de amicul meu la feeder si unul ce l-am prin eu azi de dimineata la montura os: