Salut prieteni.Am bagat si eu prima partida de stationar pe anul asta de ieri de pe la 17:00 pana azi dimineata pe la 8:00.Sperantele au fost mari insa rezultatele nu au fost pe masura insa asa e la peste.Pe apa am intalnit foarte multi pescari, semn ca a venit primavara

numai ca toate locurile de pescuit "FIERBINTI" erau ocupate asa ca a trebuit sa pescuiesc intr-un loc nou.Am pescuit cu doua lansete la fund si una la suprafata cu montura oss, ca momeala am folosit carasi.In 14 ore de pescuit am auzit un singur somn la suprafata si nu am avut nici-un atac.Azi de dimineata ma apuc si imi strang lansetele, nu stiu voi insa eu cand ma pregatesc sa plec acasa ma gandesc tot timpul ce ar fi ca in ultimul moment sa imi traga la una din lansete, cateodata chiar dau cu banul pe care o trag prima din apa

oricum azi am fost inspirat si in timp ce ma pregateam sa o scot pe a treia si ultima din apa HOP ca am trasatura la montura OSS si iese pe mal piticul asta:

A fost o partida de la care am avut asteptari mari, poate din cauza ca a fost prima iesire la stationar pe 2014, insa monstrii nu au vrut sa apara

Pe data viitoare.