Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
,
Fără discuții owner st 66 .![]()
. Pe de alta parte e drept ca pe zona mea somni imensi (2+) inca nu sunt
Sunt mari şi grele pentru năluca de 12 cm. Am gumă pe care merge bine 1/0 dar are 16cm şi-i destul de dodoloaţă.Salut Ovidiu,
pt ce sunt mari? Pt somn, sau pt naluca folosita?
.
Sunt mari şi grele pentru năluca de 12 cm. Am gumă pe care merge bine 1/0 dar are 16cm şi-i destul de dodoloaţă.
O ancora de 1/0 ST66 sau TR16 cantareste 3 grame si e destul de compacta.
In caz ca totusi nu merge, atunci un 1/0 ST41 (2x forjata), dar aici nu cu frana stransa la max.
O ancora de 1/0 ST66 sau TR16 cantareste 3 grame si e destul de compacta.
In caz ca totusi nu merge, atunci un 1/0 ST41 (2x forjata), dar aici nu cu frana stransa la max.
Risc mare, de ce nu un nr. 2 ( 4x sau 6x ) .![]()
eu folosesc niste jiguri de la Mustad, de la 2/0 pana la 6/0 daca imi aduc bine aminte, dar nu stiu sa iti spun codul. cert este ca multe dintre ele le deschid cu PP de 15lb ...