Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »kingofbeasts« (16. Februar 2014, 19:41)
Am pescuit doar la stationar,nopti nedormite o gramada(doar anul trecut peste 60),rezultate au fost,dar slabe(multe dar marunte),dau vina pe faptul ca densitatea de peste este mica in comparatie cu alte ape,muresul,oltul etc.,dar nu ma pot plange!.
Prin spinning as vrea sa cresc numarul capturilor!
In acest an mam gandit sa pescuiesc la stationar(3lansete) si sa port la mine,la fiecare partida o lanseta de spin',.......nu de putine ori,spre dimineata vedeam somni cum rapesc la suprafata si nu aveam ce sa le fac,aveam lansetele plantate !
Intrebare mea e:
Ati opta ptr. o lanseta de spin' in locul uneia de stationar?(astept raspunsuri in special de la pescari de stationar care pescuiesc si la spinning)
M-am gandit la un 2,4m cu o putere pana in 60gr.
...Pe aceeasi lanseta am avut anul trecut un somn mare care mi-aindoit-o pina in grip,si care o reusit sa frece firul de ceva bolovani si sa dus..cand nu e sa fie,nu e, si gata..
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Pe joarda aia de care va povesteam,pina intr-un oz,am avut intrati pe jig 3 somni ,dintre care nu am scos nici unul
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Poate reusesc cindva sa va lamuresc macar sa incercati un sezon echipament de cel putin 3 oz.![]()