Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Sarbatori fericite, multa sanatate, impliniri, si nu in ultimul rand va doresc tot ce-mi doriti
Multumiri tuturor celor de la care am invatat cate ceva si celor de la care inca nu am invatat inca ceva, dar fac parte din aceasta comunitate frumoasa. asadar multumesc pentru ca existati!
hahahahaha, misto brad Zoli ... si vazand voblerele agatate (unele) banuiesc ca bradul e chiar al tau ... sarbatori fericite.
Multumesc... Aveam cateva voblere la gramada : si inainte sa pun in cutii am pus la "uscat " .
Ps. Initial am vrut sa pun poze cu pestii prinsi in 2013, dar din anumite motive am renuntat la ideea respectiva ... poate la anu' cu cei din 2014 !
[.....]
Ps. Initial am vrut sa pun poze cu pestii prinsi in 2013, dar din anumite motive am renuntat la ideea respectiva ... poate la anu' cu cei din 2014 !
pai baga-i si pe aia sa ne clatim ochii cu ceva pesti ca in ultima vreme capturile sunt tot mai rare din cate vad ...
Craciun Fericit ! Tuturor sa aveti parte de sanatate ca batranul de 102 ani care "inca mai poate", bunastare ca-n Vest, mancare ca la noi, iar vis-a-vis de pescuit, pestii de pe Ebro, Po, Ill, Rhin sau Sena sa-si faca la anul concediile in Dunarea noastra!