Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

mai mult decat binevenite schitele intrucat am intentia sa-mi fac unul. daca nu-i cu banat o sa le mediatizez si pe celalalt forum in caz c-or mai fi si altii interesati
. Pe de alta parte...ce ti-e si cu rusii astia. Astia au o solutie pentru aproape orice
. Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

. 
: intradevar pare a fi un plumb fusiform cu 4 lame de cutter scuze!!!! acu am vazut ca ati intrebat......Dane, io nu prea inteleg ultima schita, la ce se refera?
Nu-mi pare ca seamana cu imaginea din stanga ei....
Daca te pricepi la rusa, poate gasesti acolo pe site ceva model 3D pt. primul dispozitiv... as putea sa-l frezez, indiferent cat de "curb" ii.
Completare ulterioara: cre` ca m-am prins ce-i in schita... un con cu 4 lame pe el....
Dimensiunile sunt aproximative. Corpul 1 pote fi din lemn, metal ușor, plastic, marginile de tăiere utilizate 2 cuțit lamă înlocuibilă de papetărie. Ei sunt foarte ascuțite, ieftin și au crestături, care le permit sa se descompuna în cazul unui obstacol. Cel mai simplu mod de a face corpul de torta - pentru a sculpta din masa de "sudare rece", pe care le puteți cumpăra de la orice magazin de accesorii auto. Înainte de a instala lamele trebuie să fie degresate. Pentru freză unghiulară bine lucrat o ar trebui să fie de aproximativ 15 °. Ring 3 servește pentru a lega bunurilor, în cazul în care este necesar pentru turnarea lung sau tăietor. Pentru a fi margini contondente și rotunji a nu răni accidental mâini sau de pește. O astfel de tăietor atașat la linia de pescuit cu o sarcină de rupere doar 4-5 kg, taie ușor împletitură funie de nylon acoperite cu un diametru de 6 mm
intradevar pare a fi un plumb fusiform cu 4 lame de cutter

Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

. varianta scrap heap ce nu se poate scoate se poate taia