Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
o face doar provizoriu si ca eu sa o imbunatatesc in Germania.
O sa vedeti maine cum arata si sa-mi spuneti voi, ce ati mai imbunatati la ea?
.......bravo...Bruno!
........... diferenta---- 9500Km ..Romania ---Japonia
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 9. August 2013
Beruf: consultant vanzari / marketing
Cred că cea mai simplă soluție este un mod de a fi pus pe pupa bărcii prin montarea traductor pentru suportul ventuzei.
[/quote]
Pentru barca conflabila

si inca un ....suport..... pentru sonda sonarului pentru..... barci gonfabie
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »speedy« (5. November 2013, 08:51)
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

cu o freza deget (obisnuita nimic special) cu 2 dinti cu multa emulsie ,piesa prinsa intr-un divizor de frezat poti prelucra dantura,cu conditia ca portiunea danturata sa fie in exterior.sa-mi fac singur un suport solid pt. sonda de la sonar.
Avand in vedere ca eu folosesc de-a lungul sezonului multe barci (una a mea iar restul inchiriate de pe unde pot ori ale partenerilor de pescuit) am nevoie sa reglez sonda pe trei directii: sus-jos, in plan transversal si in plan longitudinal.
Am ales o varianta de tip "menghina" care se poate atasa usor pe oglinda sau pe marginea barcii.
Reglajele sus-jos si in plan transversal (considerand sonda montata pe oglinda) sunt relativ simplu de prevazut, reglajul inclinarii in plan longitudinal (fata-spate) e putin mai dificil ca sa fie realizat "solid".
Mai jos am atasat o vedere "explodata" a pieselor principale ale suportului. Ce ziceti, o sa "mearga"?
Intrebare: stiti cumva unde gasesc in RO de cumparat freze pt. aluminiu cu 2 - 3 dinti (chiar si cu 1) DAR sa aiba lungimea taisului mai mare de 20mm si sa nu coste zeci de euro?
cu o freza deget (obisnuita nimic special) cu 2 dinti cu multa emulsie ,piesa prinsa intr-un divizor de frezat poti prelucra dantura,cu conditia ca portiunea danturata sa fie in exterior.
....in una din poze dantura e in interiorul piesei ,e mai greu de prelucrat ,nu ai iesire pentru freza, sper sa reusesti
.
insa reglajul il pot face doar din 10 in 10 grade... habar n-am daca asta o sa fie OK in practica.Benutzerinformationen überspringen
. Benutzerinformationen überspringen
... si sper sa fie mai solida (n-am pus pe desen toate suruburile/piulitele etc. pana n-ajung la o varianta cat de cat finala).
. Benutzerinformationen überspringen
) ar fi mai eficienta strangerea decat sa strang cu piulita pe axa de rotatie... mai ales c-am eliminat "dintii".cu o freza deget (obisnuita nimic special) cu 2 dinti cu multa emulsie ,piesa prinsa intr-un divizor de frezat poti prelucra dantura,cu conditia ca portiunea danturata sa fie in exterior.sa-mi fac singur un suport solid pt. sonda de la sonar.
Intrebare: stiti cumva unde gasesc in RO de cumparat freze pt. aluminiu cu 2 - 3 dinti (chiar si cu 1) DAR sa aiba lungimea taisului mai mare de 20mm si sa nu coste zeci de euro?