Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

cum e mai bine !
Dupa mine,problema majora e alta,suntem singura tara din europa si printre putinele din lume care vinde resursa bruta a solului(padurea)si a subsolului(aur,argint,petrol,gaze..etc )altor smecheri din strainatate.Daca nu mai suntem in stare sa exploatam noi ,vindem bogatiile pamantului altora.Bogatii care nu mai sunt recuperabile.In loc sa le lasam urmasilor nostrii(poate ei sunt mai destepti si stiu ce sa faca cu ele)
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
) sa faca tambalau c-au auzit ca cianura (de potasiu de ex.) ar fi o otrava puternica, nu inseamna nimic.
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

Fara a vrea sa supar pe cineva cred ca ar fi nevoie de pareri competente pentru a formula o acuza SAU pentru a fi de acord cu exploatarea respectiva... iar interesele politice n-ar trebui sa influenteze o decizie in acest sens.
Faptul ca s-a adunat o multime mai mare sau mai mica de oameni (dintre care fac pariu ca nici macar 25% nu stiu formula acidului clorhidric... asta ca sa fiu un "domn") sa faca tambalau c-au auzit ca cianura (de potasiu de ex.) ar fi o otrava puternica, nu inseamna nimic.
Si uraniu ori plutoniu sunt radioactive da` aia nu inseamna ca nu se mai fac centrale nucleare.
In ce priveste "spaga" sau pretul prea mic, nu cunosc, ma abtin.![]()
(si cu familiile lor).