Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
...Desi la un moment dat ,seara, eram cu adiwolf prin niste gauri...Nu ne-a muscat nimic! Nici macar tantarii ...O fi fost de la vinul de Aiud...
Bine ...niste bipede erau bune ele ...Le dezinfectam noi cumva ,nu lupule?
![]()
la bazias acum 2 saptamini(cineva a avut noroc) pe norocos il cheama Mario si e din Oravita
Pescuia pe linia dreapta(in curba in care cad pietre)NOROCUL a VAZUTO !statea la soare pe o piatra,daca nu o vedea ajungea la urgenta.ce fel de noroc?
a prins-o noaptea?
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Pai acolo scrie ce-am citat eu.ultimul linck mi s-a parut un pic mai detaliat
Asa e, dar mai sus ti-am pus si niste linckuri cu oameni care au murit de muscaturi de vipere in mediul natural la noi in tara. Nedumerirea asta o aveai, nu?Pai acolo scrie ce-am citat eu.ultimul linck mi s-a parut un pic mai detaliat![]()
Nu chiar.Nedumerirea asta o aveai, nu?
acum 5 min pe Realitatea Breking Newus :circul mare din Beograd afat in trecere prin cazane a scapat in Dunare singura pereche de crocodiliN-am nici cea mai mica incredere in genul de stiri pe care le-ai postat... industria mass-media, in goana dupa audienta, fabuleaza de atatea ori incat mi-e si scarba sa-i mai urmaresc.
Zitat
acum 5 min pe Realitatea Breking Newus :circul mare din Beograd afat in trecere prin cazane a scapat in Dunare singura pereche de crocodili
de pe teritoriul Serbiei.Se interzice pescuitul de pe mal cit si din barca pina la capturarea celor doi evadati![]()
![]()
![]()
![]()