3500-4500 coco
...coco = euro?
Hmmm, greu de zis, si mai ales greu pt ca nu stiu la ce o vei folosi. Doar pt transport persoane, sau si pt pescuit din ea? Adica sa stai 2 zile 2~3 persoane numai in barca!?
Pt pescuit nu mi-as lua ceea ce ai postat tu in link, pt spatiul mic din ea. Barcile cu bancheta si multe scaune nu au fost niciodata o optiune pt mine. In interiorul barcii sa fie cit mai mult loc, asta este f important:
In barcuta mea am loc de 1,5 x 1,9 m, spatiu deschis sa ma plimb, sa drill-uiesc si sa intind si chiar un somn de 2,5 metri (pe diagonala si cu coada in sus

)
Barcile de acest tip pe mine m-ar incomoda la pescuit, dar fiecare trebuie sa stie ce vrea!:
Barca mea are 3,7 metri, dar, am ales aceasta varianta pt ca mai mare nu-mi intra in garaj. Daca as fi avut casa cu intrare si curte mare, sau alt loc de depozitare a barcii, mi-as fi luat asa ceva:
Carolina Skiff 4,8 metri si cu loc liber in interior de 1,5 x 2,7 metri. Prost este la aceste barci inaltimea joasa a barcii (la valuri) si fundul plat care merge excelent pe apa, cind nu-s valuri.
O alta optiune ar fi barcile de aluminiu.