Sie sind nicht angemeldet.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

galati

Fortgeschrittener

Registrierungsdatum: 10. März 2012

Beruf: Fotoreporter

• Nachricht senden

21

Montag, 12. März 2012, 21:56

am inteles mesajul si iti multumesc anticipat.
daca este nevoie de o poza pt edificare sau de marime, masuratori, imi spui.
Cunosc piesa. :zambet:
»galati« hat folgende Datei angehängt:
  • petromax.jpg (7,46 kB - 21 mal heruntergeladen - zuletzt: 22. April 2016, 12:31)

evergreen

Erleuchteter

Registrierungsdatum: 24. Februar 2012

• Nachricht senden

22

Dienstag, 13. März 2012, 02:45

Acest filament se poate folosi si la flacara cu gaz lampant? Eu pana acum il foloseam la felinar cu butelie micuta, de 490g!! :gandesc:
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

galati

Fortgeschrittener

• Nachricht senden

23

Dienstag, 13. März 2012, 15:39

Acest filament se poate folosi si la flacara cu gaz lampant?
NU.Doar la lampile sub presiune.Acest filament(ciorapel) este confectionat dintr-un material special dioxind de thoriu.
Eu am 2 Tilley englezeasti sub presiune pe gaza de gaz lampant(mai in siguranta).Oricum cele mai bune mie mi se par a fi Vapalux.Atasez o poza cu modelul de lampa pe care-l recomand si este mult mai ieftin decat un Vapalux.Un plin tine o noapte :noroc:
Lumineaza ca un bec de 60 w
ATENTIE! A SE FOLOSI NUMAI IN AER LIBER! PERICOL DE INTOXICARE CU MONOXID DE CARBON!
»galati« hat folgende Datei angehängt:
  • tilleyx246bb.jpg (20,72 kB - 21 mal heruntergeladen - zuletzt: 22. April 2016, 12:31)

Dieser Beitrag wurde bereits 2 mal editiert, zuletzt von »galati« (13. März 2012, 15:52)

mustatza

Fortgeschrittener

Registrierungsdatum: 12. März 2012

Beruf: administrator

• Nachricht senden

24

Dienstag, 13. März 2012, 16:28

sunt bune lampile sub presiune dar pe mine ma deranjeaza zgomotul pe care-l produc,si ocupa cam mult spatiu in bagaje.folosesc lanterne de cap cu 17 leduri,inclusiv in pavilionul anti-tantari,sunt mici,practice si fac o lumina puternica si consuma f putin.
FIRE CRETE SI FUM DIN FRANE !!!!! :bravo:

galati

Fortgeschrittener

• Nachricht senden

25

Dienstag, 13. März 2012, 16:33

sunt bune lampile sub presiune
Ma refer la o lampa de tabara care lumineaza pe o raza de 20 de m excelent
Imi place sfaraitul ei monoton :ochi:

evergreen

Erleuchteter

Registrierungsdatum: 24. Februar 2012

• Nachricht senden

26

Mittwoch, 14. März 2012, 12:36

Aha, seamana cu prima mea lampa, acum mi-am mai luat doua, din nefericire(luasem una si n-am mai gasit-o, dupa care am luat-o pe a doua, si cu mutarea dintr-un apartament in altul, am gasit-o, apoi, si pe prima). Prima era no name, tot cu suportul de butelie portocaliu, pentru butelie de 490 de g, iar celelalte doua sunt albastre, Campingaz! Apropo, unde se mai gasesc cristale mate, adica abajurul cilindric din sticla, pentru ca eu am mai gasit doar transparente! Scuzati offtopic!! :zambet:
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!