Sie sind nicht angemeldet.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

SERBAN MARIAN

Anfänger

• »SERBAN MARIAN« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 6. Mai 2013

• Nachricht senden

1

Sonntag, 12. Mai 2013, 21:42

Pareri lansete somn

Salut . Daca la mulinete sa zic asa am ajuns la o hotarire in cazul lansetelor inca mai caut. ce am gasit - Berkley tec cat premium 332 +600g si penn never crak big fish 300 150-700g. Asi dori din partea celor care folosesc aceste lansete o parere - rigiditate ,comportament in dril,etc. multumesc

informer

Administrator

Registrierungsdatum: 25. April 2012

Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

• Nachricht senden

2

Sonntag, 12. Mai 2013, 22:01

Vad ca esti din Timis... daca vrei sa vezi cum ti-ar "sta in mana" o lanseta WFT never crack big fish de 3m, poti sa treci pe la scarbici pe la mine intr-o zi si-ti arat io una... da` sa-mi zici c-o zi inainte, s-o iau cu mine.
Io n-am folosit decat varianta de 2,1m la clonc... probabil asta de 3m ii putin cam "bleaga" dar nu cred ca o sa ma deranjeze... :).
Oricum, mie-mi place ca-i galbena... :rizi: .
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

mark

Schüler

Registrierungsdatum: 13. Mai 2012

Beruf: Inginer

• Nachricht senden

3

Montag, 13. Mai 2013, 00:53

Iar la mine poti sa vezi o lanseta WFT never crack big fish varianta de 2,7m. :prieteni:

diccosmin

Fortgeschrittener

Registrierungsdatum: 6. Dezember 2012

Beruf: Inginer

• Nachricht senden

4

Montag, 13. Mai 2013, 06:23

Si la mine pe cea de 3m :drac:
Nu pot sa spun cum se comporta in dril pentru ca n-am avut parte pana acum dar e placuta la manuire.
Incepator in pescuitul somnului

SERBAN MARIAN

Anfänger

• »SERBAN MARIAN« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 6. Mai 2013

• Nachricht senden

5

Montag, 13. Mai 2013, 20:30

pareri lansete somn

:saluti: Super invitatii. Daca o iau in linie dreapta pot ajunge la toti fara sa fac un singur ocol dar din pacate concediul si zilele libere sau cam dus. Mersi de ajutor baieti daca o sa iau o invitatie in considerare criteriul va fi cea mai apropiata adresa .Fara suparare :prieteni: . Si totusi despre Berkley tec cat nu stie nimeni nimic? Salut