Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
sonar mark 5x dsi
salut! Am un sonar mark 5x dsi,l-am cumparat anul trecut din america ,am fost cu el pe balta,sunt foarte dezamagit pt ca nu stiu sa-l folosesc,i-mi arata plantele,fundul balti cu toate structurile,adincimea dar nu-mi arata nici un peste.Ce parere aveti este stricat sau nu stiu eu sa interpretez imaginile.Poate nu este setat cum tebuie.De unde pot descarca un manual de utilizare in limba romana.Va multumesc anticipat!
Nu este nimic defect la sonar.
Datorita tehnologiei folosite sonarele cu Down Imaging vor reda foarte bine obiectele statice din apa (configuratia substratului, structuri, plante etc.) si mai putin pestii sau alte obiecte in miscare... cam ce ai constatat si tu practic.
N-ar fi rau daca ne-ai spune una alta despre tine ca de exemplu de unde esti, la ce pescuiesti etc. ... asta-i motivul existentei acestui topic... despre sonare vorbim ulterior la topicul potrivit.
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."