Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Wohnort: Giroc
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Wohnort: Giroc
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Wohnort: Giroc
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Abia astept sa ne arati practic cum suna cloncurile tale de colectie si in ce se "traduce" folosirea lor...pregatirile pentru pescuit inseamna mult...pe langa pescuitul in sine...!
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 11. September 2012
Wohnort: Timisoara
Beruf: Mecanic intretinere si mentenanta
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Wohnort: Giroc
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
In anu` ala asa "per total" ca la concursu` de la Ineu n-au vrut sa vina la noi pe nada nici cu bere nici fara bere...Am avut ocazia intr-un an sa cumpar ceva bere expirata, m-a costat cam 1leu flaconul de 2 l. Am pus la fermentat cam 40 kg. de porumb si nu mai stiu cat grau, in 50l de bere, am prins cel mai bine crap in acel an, poate o fost o coincidenta s-au erau mai multi pesti pe atunci??
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 11. September 2012
Wohnort: Timisoara
Beruf: Mecanic intretinere si mentenanta
Porumbul pus la fermentat in bere este ceva de senzatie!! Am avut ocazia intr-un an sa cumpar ceva bere expirata, m-a costat cam 1leu flaconul de 2 l. Am pus la fermentat cam 40 kg. de porumb si nu mai stiu cat grau, in 50l de bere, am prins cel mai bine crap in acel an, poate o fost o coincidenta s-au erau mai multi pesti pe atunci??![]()