Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 27. Februar 2012
Beruf: Catfish angler

Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Asa facem si noi pe Mures sau Timis... dar cu barci pneumatice.Mai poti face o chestia pe care n-o poti face cu alte barci.
Cu doua masini, lasi una in locul in care ajungi. Te duci cu cealalta si barca 30km in amonte. O lasi acolo, pui barca la apa. Cobori pana la prima masina, pui barca pe acoperis si te duci la masina din amonte.
Fac asta 3 saptamani pe an pe rau salbatic, ne-navigabil, e genial.
Si ai pastrat-o 20 de ani afara ?![]()
nici vorba , una o am de 4 ani si a doua de 1 an , nu aveam cum . nici nu rezista 20 de ani ca se coace si bubuie singura . daca o,, gonflica " ma tine 5 ani eu sunt super multumit . in 20 ani cumpar 5 ,, gonflici " cu mai putin de o portabote . dar nu asta era ideea si nici nu are rost sa comparam PVC cu ALU . doream sa arat ca si cu ,, gonflica " plec in 10 minute si e usor transportabila ( 100/150 KM ca nu as pleca cu ia umflata pe porbagaj 1000KM )
adiwolf, exita niste bare care se agata de acoperisul masinii. Poate fi si masina foarte mica. Eu nu am duba, camion etc...![]()

Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat