Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Cum cautam somnul? 2013 ...
Salutari, asemeni anului trecut ma gandeam si anul asta sa bagam un vot

...sa vedem daca situatia e la fel cu cea de anul trecut sau nu. Anul trecut se pare ca 30 au votat pentru stationar, 16 pentru spinning si 14 pentru clonc.
Cum v-ati propus sa cautati somnul in anul 2013? Pe ce stil vreti sa insistati mai mult?
Eu raman fidel exclusiv spinning-ului
Always C&R ... un alt mod de a savura un peste
AnEm
Io raman pe clonc.
Pt. stationar cred ca ar trebui schimbat putin titlul, cam asa: "Cum
vă caută somnul in 2013" ...

.
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."
Eu, spre exemplu, il caut atat stationar cat si la clonc. Cum marchez varianta asta?! Nu stiu care stil va predomina dintre cele doua.
Spning si ocazional stationar .Am votat insa spinning!

Clonc si spinning
Io raman pe clonc.
Pt. stationar cred ca ar trebui schimbat putin titlul, cam asa: "Cum
vă caută somnul in 2013" ...

.
Tu ai barca...
Eu n-am barca

(si nici sa vreau sa am una nu pot, ca n-am unde s-o tin)
Incepator in pescuitul somnului
Tu ai barca...
La spinning mere si de pe mal...

.
Na nu conteaza, bine-ar fi sa prindem tot mai multi pe an ce trece, egal in ce stil.
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."
nu ma prea prinde spinningul,
sper ca debutul meu la somn, stationar, sa fie promitator, oricum dau la feeder cat timp astept somnul, deci nu ma plictisesc.
Incepator in pescuitul somnului
Da e excelenta ideea, mai ales daca-ti fixezi locul de pescuit la feeder in amonte de montura de somn, innadesti pestele mic , dupa care vine si mustaciosul sa-l haleasca.....si poate si carligul care trebuie!
oau ... se pare ca in 2013 "spinning-ul ramane departe"
AnEm
cloncul in principal si ocazional la spinning
În principal la staţionar şi o să încerc şi la clonc.
Salut şi bucuraţi-vă de natură.
spining si stationar
NICIODATA NU SPUNE....NICIODATA!
Salut, am votat stationar stilul ce ramane preferatul meu, dar am de gand sa caut somnul in 2013 si la spinning cat de des pot.
Salut, am votat stationar stilul ce ramane preferatul meu, dar am de gand sa caut somnul in 2013 si la spinning cat de des pot.
de abea astept Mane sa il prinzi pe primul sarit de 2 metri la spinning ...
AnEm
Io raman pe clonc.
Pt. stationar cred ca ar trebui schimbat putin titlul, cam asa: "Cum vă caută somnul in 2013" ... .
Buna gluma . Poate o sa ne caute somnul anul asta din plin!
Salut ! Am votat stationar, dar vreau sa incerc in anul asta si la spinning.Recunosc ca pina acum nu am incercat somnul la spinning,dar am o curiozitate......deabia astept.
clonc, spining, stationar
oau ... se pare ca in 2013 "spinning-ul ramane departe"
spiningul la somn e un pic mai greu decit stationarul sau cloncul dar stai linistit ca nu e asa de in urma .
Am votat spining pentru ca asta practic si asta imi place , la stationar ma plictisesc iar la clonc ... poate ma joc putin dar nu e asa sigur