Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
[.....] sa ciocniti un pahar si pentru cei care nu sunt prezenti![]()
cu parere de rau si regrete enorme din partea mea, ma vad nevoit sa declin invitatia.
motivul, - distanta prea mare si mult prea aproape de sarbatorile anului nou - risc sa fac revelionul in Timisoara sau sa raman pe drum cine stie pe unde.
imi pare rau, dar asta este situatia.
va invidiez pe cei care veti merge, sper sa va simtiti bine si sa ciocniti un pahar si pentru cei care nu sunt prezenti![]()
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 27. Februar 2012
Beruf: Catfish angler
,
cat de complicata e varianta cu trenul? 3-4 ore de relax intr-un vagon calduros, si inapoi la fel!? Se poate si consuma o bere mai mult si drumul e sigur inapoi.
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »kzoli« (19. Dezember 2012, 21:33)
,
cat de complicata e varianta cu trenul? 3-4 ore de relax intr-un vagon calduros, si inapoi la fel!? Se poate si consuma o bere mai mult si drumul e sigur inapoi.
asta e varianta nemteasca.
varianta romaneasca suna cam asa - 10-12 ore de mers in frig si mizerie, de siguranta si odihna nu mai vorbim
varianta de autocar, 8 ore si jumatat
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »kzoli« (20. Dezember 2012, 22:45)
Daca tot nu reusim sa ajungem acolo, EU as propune o intalnire a forumistilor pe acest "site" la o data si o ora anume cand " toti maniaci vom fi in fata calculatorului " si ciocnim virtual ... ce ziceti, dupa mine e mult mai usor de realizat, apoi live cand o fi cazul, mcar in grupuri de cate 3-5 persoane ... cu toti odata in mod sigur nu vom reusi niciodata...
SARBATORI FERICITE TUTUROR !