si daca tot e sambata am zis ca ar fi bine sa iesim la un pescuit. aseara la un telefon scurt, in timp ce afara ningea, stabilim cu mane81 ultimele detalii. la ora 5:30 cand ies din casa mane81 tocmai intra cu masina pe strada ... am facut rapid o poza si am plecat. cam asa statea situatia de dimineata:
planul era simplu ... luam la rand locul 1, locul 2 si in functie de ce se va intampla ramane de vazut ce urma. ajungem la locul 1, inghetam pe acolo timp de aproape 2 ore fara a avea nici o prezentare si ne tiram cu mari sperante catre locul 2.
ajungem acolo si descoperim ca nelipsitul "om al locului" e tot acolo dand la stationar. mai bine de 2 ore insistam si pe acolo fara nici un rezultat, mane81 are doar un singur tac si atata tot. luam o pauza si facem planul ... mane81 vine cu ideea de a merge intr-un loc nou de care ii spusesem ca l-am gasit pe net dar nu l-am vazut "live"
dupa ceva nervi cu navigatorul ajungem si la locul X. acolo gasim cativa indivizi ce erau la pescuit si o parte din ei erau pe mijlocul drumului cu un peste in mana, peste ce n-am reusit sa il identificam pentru ca erau destul de departe. nici bine nu ne agatam artificialele ca unul dintre indivizii de acolo incepe drilul cu un somn ce sarea de 1 metru. deja stateam ca pe ace si cu tot elanul din lume ne apucam de pescuit. nu trec bine vreo 15-20 de minute (cu ceva prezentari) ca un alt individ ia la japca

un somotel micut. am crezut ca in apa e covor de pesti nu altceva.
insistam ... si insistam ... mai avem ceva prezentari pe acolo dar fara nici un rezultat. unul dintre indivizii aia se apropie de noi, face un lanseu si jap ... peste. ma uit la el ce scoate ... cand colo ... surpriza ... avat (surpriza deoarece nu eram sigur ca sunt avati pe acolo). alerg direct la masina, iau rucsacul cu voblere si ma apuc de cautat avatii.
dupa vreo jumate de ora apare in sfarsit unul:
mane81 insista pe jiguri iar eu schimbam voblere la foc automat. mai trece ceva timp si mai intra unul mai mic:
mane81 tot insista cu jiguri cu gandul la salau sau vreun somn. eu continui cu voblerle fara nici un rezultat dar in schimb mane81 cu jigurile isi stabileste un nou record personal ... cu un shad de vreo 12-13 cm ...
am mai insistat inca vreo ora, mane81 scapa un peste in dril tot la jig ... in tot acest timp nicicare de pe acolo nu a mai prins nimic dupa care rapusi de frig si oboseala o intindem spre casa.
o zi care a inceput rau si care pana la urma s-a terminat OK. locul trebuie revizitat ...